Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Φιλανθρωπική πρωτοβουλία ανταλλαγής βιβλίων του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Τα Public συνδιοργανώνουν μια μοναδική φιλανθρωπική πρωτοβουλία ανταλλαγής βιβλίων του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Σκοπός της εκδήλωσης είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την πραγματοποίηση ευχών σε παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις και θα λάβει χώρα από το Σάββατο 21 έως το Σάββατο 28 Ιουλίου, στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία και στο MyMall στη Λεμεσό.


Για μια εβδομάδα, οι επισκέπτες των Mall θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ένα παλιό τους βιβλίο με ένα νέο, προσφέροντας το συμβολικό ποσό του ενός ευρώ το οποίο θα δοθεί για τις ανάγκες του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Τα Public γίνονται αρωγοί σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια, προσφέροντας 9.000 βιβλία.

Παράλληλα, για κάθε ανταλλαγή βιβλίου τα Public θα προσφέρουν ένα εκπτωτικό κουπόνι για οποιαδήποτε άλλη αγορά βιβλίου από το κατάστημα, επιβραβεύοντας κατ' αυτό τον τρόπο τους συμμετέχοντες!

Μέσω της προσπάθειας αυτής τα παλιά βιβλία αποκτούν διπλή αξία: γίνονται η ιδανική καλοκαιρινή συντροφιά και παράλληλα βοηθούν να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών.

Ο Γενικός Διευθυντής Public Κύπρου, κ. Χρήστος Νούλης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε ένα μοναδικό βιβλιοφιλικό γεγονός και παράλληλα βοηθάμε τα παιδιά να κάνουν μια ευχή τους πραγματικότητα. Γιατί, πάνω απ' όλα, έτσι φανταζόμαστε το Public: έναν χώρο που σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου».

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης στις 21 Ιουλίου, οι φίλοι του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την αγαπημένη ελληνίδα συγγραφέα πολλών bestseller Λένα Μαντά, η οποία θα επισκεφθεί την Κύπρο αποκλειστικά για τη στήριξη της πρωτοβουλίας.

Ο επισκέπτης του Public μπορεί να αξιοποιήσει τη μεγάλη ποικιλία βιβλίων για όλους, τη σωστή εξυπηρέτηση και τις πλούσιες προσφορές για να εμπλουτίσει τη βιβλιοθήκη του, να προσφέρει ένα όμορφο δώρο και να αποκτήσει το βιβλίο που θα τον συντροφεύει στις διακοπές του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου