Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Πρόσληψη έκτακτου Λειτουργού στο ΥΠΠΟ - Α8

Έκτακτος Βιβλιοθηκονόμος, κλίμακα Α8.

http://www.mof.gov.cy/mof/gpo/gpo.nsf/All/434AF620B450A1FEC22575F6002ED821/$file/4384%2017.7.2009%20KYRIO%20MEROS%20TMHMA%20A.pdf

σελ. 5



Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, σύμφωνα με τις πρόνοιες των περί της Διαδικασίας Πρόσληψης Έκτακτων Υπαλλήλων στη Δημόσια και Εκπαιδευτική Υπηρεσία Νόμων του 1995 έως (Αρ. 3) του 2004, ανακοινώνει ότι πιθανό να προκύψει η πιο κάτω ανάγκη για απασχόληση έκτακτου προσωπικού στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, για τα έτη 2009-2010.

Βιβλιοθηκονόμος (Κλ. Α8)
Απαιτούμενα προσόντα:

(1) Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν στη Βιβλιοθηκονομία ή στην Τεκμηρίωση σε συνδυασμό με τη Βιβλιοθηκονομία ή στην Πληροφορική σε συνδυασμό με τη Βιβλιοθηκονομία.
(Σημ.: Ο όρος «πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν» καλύπτει και μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλο).
(2) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
(3) Διετής, τουλάχιστον, πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης θα αποτελεί πλεονέκτημα..
---------------------
2. Τα καθήκοντα που θα εκτελούνται από αυτούς που θα προσληφθούν είναι τα καθήκοντα που αναφέρονται στο Σχέδιο Υπηρεσίας της αντίστοιχης οργανικής θέσης.
3. Η βασική αμοιβή θα είναι στην αρχική βαθμίδα της Κλίμακας της αντίστοιχης οργανικής θέσης και σ΄ αυτή θα προστίθεται οποιαδήποτε εγκεκριμένη αύξηση και το τιμαριθμικό επίδομα που θα ισχύει κατά την περίοδο της απασχόλησης.
4. Η περίοδος απασχόλησης έκτακτου προσωπικού θα είναι από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2010, εκτός αν οι ανάγκες, για τις οποίες γίνεται η πρόσληψη, παύσουν να υφίστανται, είτε λόγω πλήρωσης κενών θέσεων είτε άλλως πως. Με τη λήξη της απασχόλησης, η εργοδότηση του έκτακτου προσωπικού τερματίζεται αυτοδικαίως χωρίς την καταβολή αποζημίωσης ή την τήρηση οποιασδήποτε άλλης διατύπωσης.
5. Αιτήσεις από μέρους των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβληθούν στο Ειδικό Έντυπο, το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (Πληροφορίες, Ισόγειο Κεντρικού κτιρίου) ή από τα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία Εργασίας ή από τα Γραφεία και Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη ή από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών (www.mof.gov.cy). Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στο Αρχείο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (κ. Πάνη Σκιτίνη, Γραφείο Αρ.203Β, 2ος όροφος, Κεντρικό Κτίριο) ή να αποσταλούν μέσω του ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή ή μέσω τηλεομοιοτυπικής υπηρεσίας (αριθμός τηλεομοιότυπου 22518042), όχι αργότερα από τις 7 Αυγούστου, 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Αρχειοθήκη ιστολογίου